
9 موبایل قاپ خشن در بهارستان دستگیر شدند
به گزارش سرویس اجتماعی برخط نیوز به نقل از رکنا - سرهنگ محمدرضا علیزاده در بهارستان، با تأکید بر اجرای طرح های امنیت محله محور اظهار داشت: برای ارتقا امنیت اجتماعی در نقاط مختلف بهارستان 27 واحد صنفی قهوه خانه پلمب و 2 واحد صنفی اخطار دریافت کردند.
وی به دستگیری 9 موبایل قاپ خشن در بهارستان اشاره کرد و افزود: سارقان گوشی قاپ به 40 فقره سرقت اعتراف و تحویل مراجع قضایی شدند.
فرمانده انتظامی بهارستان به دستگیری 81 نفر از اراذل و اوباش در طرح امنیت محله محور اشاره کرد و گفت: 63 قبضه سلاح سرد و قمه از اراذل واوباش کشف شده است.
علیزاده با تأکید بر ساماندهی قهوه خانه های بهارستان خاطرنشان کرد: گشت های نیروی انتظامی به صورت شبانه روزی بهارستان را پایش و با برهم زنندگان نظم عمومی جامعه و اراذل و اوباش به شدت برخورد می کنند .
فرمانده انتظامی بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: همکاری مردم در ایجاد امنیت اجتماعی بسیار اثرگذار است و می تواند جامعه ای پویا و امن را به همراه داشته باشد.
این خبر توسط سایت رکنا منتشر شده و برخط نیوز صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.
منبع : رکنا